Celostna grafična podoba

V našem podjetju se strankam posvetimo celovito in imamo zelo dober posluh za vaše želje. Za uspešen preboj na trgu je zelo pomembno, kako boste na njem nastopili. Z našim znanjem in izkušnjami vam bomo pri tem v veliko pomoč. Poleg grafične podobe smo usposobljeni tudi za pripravo vseh tehničnih aspektov za uspešno poslovanje, kot je npr. priprava E-naslovov s poslovnimi podpisi, masovno elektronsko razpečevanje promocijskih materialov, priprava oglasnih pasic, pa tudi pri svetovanju o računalniški opremi in pripadajoči programski opremi. Na dolgi rok vam nudimo odlično tehnično in strokovno pomoč.

Priprava logotipa

Vse se prične s pripravo logotipa. Ta se pojavlja na vseh materialih podjetja in je še kako pomemben pri vzpostavljanju zaupanja ter naklonjenosti končnih kupcev. Pri oblikovanju smo zelo pozorni na vaše želje in predstave o podjetju. Po pogovorih z vami se odločimo za bistvene karakteristike, ki jih logotip mora vsebovati, nato pa z našo kreativnostjo in vašimi idejami dosežemo vrhunski izdelek.

Spremne tiskovine

Po oblikovanju logotipa je čas, da razmislimo, kje vse želimo, da se le-ta pojavi. Za vas oblikujemo dopisne liste, račune, kuverte, vizitke, napise za vrata in table v podjetju. Kasneje pa vam lahko pripravimo tudi promocijske materiale, kot so npr. letaki, katalogi, plakati ali potiski daril.

Elektronsko poslovanje

Že v samem začetku priprave celostne podobe podjetja je zelo pomembno razmišljati o tem, kako nastopiti na internetu. Ponavadi se že zelo zgodaj dogovorimo za zakup domene, ki je osnova za vse nadaljnje nastopanje na internetu. Ni vseeno, kakšno domeno izberete, saj vas le-ta spremlja pri vseh vrstah elektronske komunikacije s končnimi kupci. Za vas na začetku pripravimo poslovne e-poštne račune in jih opremimo s službenimi podpisi, kasneje pa se dogovorimo o postavitvi spletnega mesta, na katerem predstavite vašo dejavnost. Svetujemo vam tudi, kako izkoristiti družabna omrežja in kako stran čimbolje optimizirati ter spromovirati za večji obisk. Optimizacija ni nekaj, kar bi morali dokupiti kasneje. Pri nas je serijsko. Vse strani tudi opremimo tudi z naprednimi statističnimi orodji, tako da vedno veste, kdo so vaši obiskovalci.

Dolgoročno sodelovanje

Ko uredimo vse oblikovne in tehnične aspekte vašega podjetja, smo vam vedno na voljo za nove rešitve, promocijske akcije, oblikovanje oglasnih pasic in drugih oblikovnih predlog, ki jih morebiti potrebujete. Lahko pa vam tudi samo svetujemo pri kakšni zagati preko telefona ali e-pošte.