Spletne tehnologije

Splet je področje, ki se najhitreje razvija in ponuja vedno nove izzive. Tako za razvijalce, kot tudi za naročnike. V Oblikoteki smo specializirani za predstavitvene spletne strani za najrazličnejšo paleto naročnikov. Ponujamo vam oblikovanje po meri za večino najbolj uporabljenih spletnih programov oziroma urejevalcev spletnih vsebin (CMS), prilagoditve za mobilne platforme in spletne trgovine. Za manj zahtevne imamo na voljo spletne vizitke po zelo ugodnih cenah.

Spletne strani

Pojem spletna stran obsega najširšo možno razlago za predstavitev podjetja na spletu. Najbolj pogosto vprašanje je, koliko stane običajna spletna stran. A odgovor navadno ni tako enostaven. Spletne strani so lahko dimamične, statične, narejene v flashu… In kolikor je različnih možnih izvedb, toliko je odgovorov na prvo vprašanje. Da do teh zagat ne bi prišlo, smo za vas pripravili tipske pakete. V kolikor bi želeli nekaj drugega, lahko posamezen paket prilagodimo vašim željam.

Spletna vizitka

Za začetnike in najbolj nezahtevne uporabnike smo pripravili paket Spletna vizitka, ki je postavljena hitro in vsebuje osnovne informacije. Za več informacij kliknite tukaj.

Oglasne pasice

Izdelujemo statične in dinamične oglasne pasice (bannerje). Večletne izkušnje zagotavljajo kvalitetno, hitro in ugodno rešitev za vaše spletno oglaševanje. Oglasne pasice vam izdelamo že od 25 EUR dalje. Pokličite ali pišite za naročilo.