Oglaševanje

Tempo življenja, prenasičenost z informacijami in vedno večja konkurenca na vseh poslovnih področjih so pripeljali do tega, da je vaš izdelek ali storitev vedno težje predstaviti končnim kupcem. V Oblikoteki smo vam lahko pri tem v veliko pomoč. Prepoznavnost na trgu se gradi z dobrimi oglaševalskimi akcijami, ki jih pri nas dobite po konkurenčnih cenah. Usposobljeni smo za pripravo tiskanih, spletnih ter tudi video oglaševalskih akcij.

Tisk

Pripravimo vam tiskane oglase vseh dimenzij. Od manjših, ki jih boste lahko plasirali v časopise ali revije, pa vse do jumbo plakatov. Če imate že izdelane predloge, vam jih lahko preoblikujemo v druge dimenzije, ali pa izdelamo nove na podlagi dostavljenega materiala.

Splet

Spletno oglaševanje je zaenkrat v Sloveniji še razmeroma poceni, zato vsak dan, ko ne oglašujete na spletu, izgubljate nove potencialne stranke. Pripravimo vam tako statične, kot tudi dinamične Flash oglasne pasice, ki ustrezajo vsem standardom. Več si preberite tukaj.

Mailing oglaševanje

V veliko pomoč vam je lahko tudi oglaševanje preko e-pošte. Ta vam omogoča doseči vašo ciljno skupino praktično brez stroškov. Pri tej obliki oglaševanja vam svetujemo, kako vzpostaviti sistem za oglaševanje, pripravimo pa vam lahko tudi osnutke sporočil, ki jih boste pošiljali končnim kupcem.

Video oglaševanje

Za oglaševanje na televiziji ni nujno res, da potrebujete ogromno denarja. Enostavne televizijske oglase se da izgotoviti že za 200€. Video oglase lahko uporabite tudi na spletu. Pošljite povpraševanje in dogovorili se bomo za oglas, ki bo ustrezal vašim željam in potrebam.